2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A kormány pazarol

Varga Mihályt a hazai adó- és járulékfizetés gyilkos szorításáról kérdezte a Magyar Hírlap. Százkilencvenezer forintos fizetésből mindössze 118 ezret visz haza ma Magyarországon egy munkavállaló - ezekre a nem új, mégis sokkoló számokra hívta fel a figyel
2008. március 3. hétfő 12:17 - Hírextra

Varga Mihály szerint a vizitdíj, kórházi napidíj és a tandíj csak sarc, azaz másodszorra feleslegesen fizetünk a szolgáltatásokért. - Mekkora összeget jelent a tandíj, a kórházi napidíj és a vizitdíj a költségvetésben? - Együttesen húszmilliárd forintot.

Megjegyzem: a korábbi rendszer vizitdíj és kórházi napidíj nélkül is tökéletesen működött. A felsőoktatási tandíj összege is csak a töredéke annak, amiből az egyetemek és főiskolák működnek. A sikeres népszavazás után nem okozhat gondot ennek a tételnek a pótlása, át kell csoportosítani a költségvetésben.

A kormány pazarlóan költ, például digitális táblákra negyvenmilliárd forintot, a kormányzati negyedre az előzetes számítások szerint hatvanmilliárdot költött.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását