2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Vízben a Kemény-legények

A jövő szerdai magyar-német összecsapás, majd a péntektől vasárnapig zajló Volvo Kupa kínál friss lehetőséget Kemény Dénesnek, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának arra, hogy közelebb kerüljön a pekingi olimpiai csapat ideális összetételén
2008. február 15. péntek 16:00 - Hírextra
A szakvezető a hódmezővásárhelyi barátságos meccs, a németekkel közös edzések, s a kecskeméti nemzetközi torna jelentette pólós hetet hangsúlyozottan a csapatkeresés jegyében akarja eltölteni, s amint a pénteki sajtótájékoztatón fogalmazott: "menet közben" fogja cserélni, azaz kipróbálni, tesztelni a jelenlegi bő keretét alkotó 21 játékost.

"A Volvo Kupa utolsó napján, vasárnap a 21 főből 18-at akarok játszatni, ha ehhez az európai szövetség, a LEN is hozzájárul" - jegyezte meg, hozzáfűzve, hogy bár a válogatott novemberi edzőtábora óta javultak a teljesítmények, pillanatnyilag csak a jelöltek egyharmadáról tudja, hogy - ha semmi sem jön közbe - biztosan ott lesz Pekingben, az augusztusi olimpián.

Kecskemét idén negyvenéves, ekként legrégebbi magyarországi fedett uszodája felkészülten várja a mezőnyt, amelyet az olimpiai bajnoki címvédő házigazda együttes mellett az ausztrál, a kanadai és a román válogatott alkot. Jóllehet a kapitány mindent az ötkarikás felkészülésnek rendel alá, azért csapatkeresés ide vagy oda, együttesével az első helyet célozza meg a 2. Volvo Kupán is.

A torna programja:
február 22., péntek:
17 ó: Ausztrália-Kanada
20 ó: Magyarország-Románia
február 23., szombat:
17 ó: Ausztrália-Románia
20 ó: Magyarország-Kanada
február 24., vasárnap:
11:30 ó: Kanada-Románia
13:15 ó: Magyarország-Ausztrália
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását