2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nincs már intenzíven a meglőtt rendőr

Kikerült az intenzív osztályról hétfőn a múlt hét péntekén a Győr megyei Téten hasba lőtt rendőr; a körzeti megbízottat az általános sebészetre szállították át a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban - mondta Oláh Attila osztályvezető főorvos, orvos i
2008. január 21. hétfő 14:52 - Hírextra
Tájékoztatása szerint a rendőr állapota kielégítő.

A beteget azonban legalább még egy-másfél hétig kórházban kezelik, mivel az esetleges szövődmények lehetősége nem kizárható - mondta a szakember.

A rendőr többszörös sérülést szenvedett. A lövedék a vesetájékon hatolt be és az egyik vesét teljesen összeroncsolta. Két és fél órás műtéttel távolították el a roncsolt vesét és az epehólyagot. Mindezen túl a patkóbél is sérült - mondta a főorvos.

A kórház sajtóreferense arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy még mindig a fekvőbeteg intézményben ápolják a téti Szent Antal Idősek Otthona vezetőnőjét, akit a lövöldöző férfi péntek reggel súlyosan bántalmazott. A vezetőnő férje akkor az MTI-nek elmondta: a férfi fojtogatta feleségét, aki eszméletét vesztette, s a tettlegesség következtében agyrázkódást is szenvedett.

A bántalmazásra azért került sor, mert agresszív viselkedése miatt a férfit az igazgatónő eltanácsolta az otthonból, ahol nyáron alkalmi munkákat végzett, a téli napokban pedig be-bejárt az otthonba kávézni. Elküldését zokon vette, ezért bántalmazta a vezetőnőt. Majd hazament és az őt kereső rendőrökre azonnal tüzet nyitott. Akkor sebesült meg életveszélyesen a körzeti megbízott. Hosszú ideig golyózápor alatt tartotta közvetlen környezetét, a rendőrség járműveit, végül fejbe lőtte magát és a kórházba szállítás közben meghalt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását