2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Akik alaposan betévedtek a Málnásba

A hétfőn nyilvánosságra hozott nevezések nyomán Adam Sandler, Lindsay Lohan és Eddie Murphy is jó eséllyel szüretelhet az Arany Málna-díjakból, amelyeket évente osztanak ki a legrosszabb filmeknek, alkotóiknak és színészeiknek.
2008. január 21. hétfő 21:16 - Hírextra

Az I Know Who Killed Me című thriller különösen sokkolta az Amerikában Razzie Awards néven emlegetett díjat odaítélő csoportot. Az eltűnt, majd megkerült identitászavaros lány sztorija kilenc kategóriában gyűjtötte be a jelöléseket: megkaphatja a legrosszabb női főszereplő (kétszeresen is, mindkét alteregójáért), filmes pár, film, horror, forgatókönyv, rendező, remake, női epizódszereplő díját is.

De az ellen-Oscarnak szánt Málnákat szintén kosárba pakolhatja a nyolc-nyolc nevezéssel a második helyre szorult Férj és férj című homoszexuális tűzoltókomédia, valamint Eddie Murphy Norbit című vígjátéka.

A jelöltek között hagyományosan szép számmal akadnak neves filmsztárok, akik azonban rendszerint nem sietnek az ötdolláros Málnákért, amelyeket 1980 óta osztanak John Wilson, nagy tekintélyű hollywoodi producer kezdeményezésére.

Idén a dívák közül Diane Keaton (Férjhez mész, mert azt mondtam) és Jessica Alba (Awake), a férfi sztárok közül pedig Nicolas Cage (A szellemlovas), Cuba Gooding jr. (Oviapu 2.) vagy Jim Carrey (A 23-as szám) is várva várt vendég a 28. Razzie-show-n.

Tavaly az Elemi ösztön folytatása érdemelte ki a legrémesebb produkció címét, főszereplője, Sharon Stone kapta a legrosszabb színésznő Málnáját, Marlon és Shawn Wayans pedig a legcsapnivalóbb színészek díját nyerték a Kiscsávóban nyújtott munkájukért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását