2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Esküvői kiállítások országszerte

Se szeri, se száma országszerte az esküvői kiállításoknak: a január a fő szezonja ezeknek a rendezvényeknek, hogy a párok még időben felkészülhessenek a májusi kézfogókra.
2008. január 14. hétfő 15:39 - Hírextra
Budapesten ugyanabban az időpontban két helyszín is verseng egymással a kiállítók és a látogatók kegyeiért: január 25. és 27. között a Novotel Budapest Congress Centerbe, január 26-án és 27-én pedig a Papp László Budapest Sportarénába invitálják a menyasszonyokat és a vőlegényeket.

Január 12-13-án Nyíregyházán a Zrínyi Ilona Gimnáziumban tartottak esküvői kiállítást, január 19-én és 20-án Pécsett nyolcadik alkalommal rendezik meg a Fair Expo kft. e témával foglalkozó vásárát.

Ugyanezen a hétvégén Győrben, a Zichy palotába várják a házasulandókat. A II. Miskolci Menyegző Kiállítást és Vásárt pedig január 26-án és 27-én rendezik.

Az esküvői kiállítások közös jellemzője, hogy évről-évre egyre szélesebb körben próbálják összegyűjteni mindazt a szolgáltatást, amely a témához akárcsak közvetve kapcsolódik.

A meghívó nyomtatásával foglalkozók, menyasszonyi ruha, örömanya-, koszorúslány- és vőlegényöltözékek kölcsönzői, divattervezők, kiegészítő kollekciókkal kereskedők - mint például cipő, ékszer, gyűrűpárna, fehérnemű - kozmetikusok, sminkesek, virágkötők, autókölcsönzők, nászutat szervező utazási irodák, különleges helyszínekre invitáló rendezvényszervezők, vőfélyszolgálatok, legény- és leánybúcsú-szervezők, szállodák, éttermek, ajándéküzletek, fotó- és videofelvétel-szolgáltatók, zenekarok, esküvői magazinok, tűzijáték és luftballonos kft.-k, galambröptetők és rószasziromszórók egyaránt megtalálhatók ezeken a kiállításokon.

A legtöbb helyen nyereményekkel és kedvezményekkel várják a kínálatba olykor beleszédülő menyasszonyokat és vőlegényeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását