2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Britney drámája

Britney Spears-t pénteken rohammentővel vitték a kórházba, az énekesnőt jelenleg 72 órás megfigyelés alatt tartják az orvosok. Britney Spears egyelőre nem láthatja gyermekeit- adta hírül szombaton az AFP. Az amerikai énekesnő két fiát egy Los Angeles-i bí
2008. január 5. szombat 13:03 - Hírextra
 A testület egyébként január 14-re tárgyalást tűzött ki, amelyen folytatódik az egykori sztárházaspár gyermekfelügyeleti pere. Britney Spears-t jelenleg a Cedars Sinai kórházban tartják 72 órás megfigyelés alatt az orvosok.

Az énekesnőt pénteken vitte rohammentő kórházba. A sztárhoz először a rendőrséget hívták ki, hogy véget vessen egy vitának. A híresség ugyanis nem volt hajlandó visszaadni a nála láthatáson lévő két gyermekét a fiúk apjának. Spears-t a kiérkező rendőrök "ismeretlen szer hatása alatt találták meg". Ezután hívták a mentőket. Az énekesnő 3 órán át vitázott a hatóságokkal, végül azonban átadta a gyerekeket. Ezután vitte el a mentő. Szemtanúk szerint Britney Spears hol mosolygott, hol pedig zavarodottan tekintgetett körbe, amikor elvitték. 

Volt férje ügyvédje azt mondta az újságíróknak, hogy ügyfele nem boldog, amiért a bíróság határozatlan időre elvette az énekesnő láthatási jogát. Mark Vincent Kaplan szerint Federline azt mondta:az ügynek "nincsenek nyertesei".

Britney Spears 2007 októberében vesztette el gyermekei felügyeleti jogát. A bíróság az apának, Kevin Federline-nak ítélte oda a fiúkat. Az énekesnő 2006-os válása óta komoly problémákkal küzd, ismerősei szerint italozik, drogozik. Tavaly szeptemberben egy hónapot töltött elvonókúrán. Nem sokkal a rehabilitáció után azonban ismét botrányosan viselkedett: éjszakákon át dorbézolt, gyakran olyan képek készültek róla a bulikon, amelyeken jól látható volt, hogy nem hord alsóneműt a sztár.
Forrás: hirado.hu/FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását