2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Johnny Depp moziba csalogat

Johnny Depp filmjeire váltották a legtöbb jegyet tavaly az amerikai mozikban - derült ki egy moziüzemeltetők körében végzett felmérésből. A kalóz Sparow kapitány (A Karib-tenger kalózai: A holtak kincse) és a sorozatgyilkos Sweeney Todd (Sweeney Todd - A
2008. január 4. péntek 12:57 - Hírextra

A kalóz Sparow kapitány (A Karib-tenger kalózai: A holtak kincse) és a sorozatgyilkos Sweeney Todd (Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya) vonzotta a legtöbb nézőt a mozikba 2007-ben, ezzel a főszerepet alakító Johnny Depp-et egymást követően már másodszor választották a legjövedelmezőbb filmszínésznek a mozisok.

A 32 éve hagyományosan minden évben megtartott közvélemény-kutatás során a filmszínházak működtetői tíz sztárt juttatnak a toplistára. A szavazás alapján Will Smith (akinek Legenda vagyok című filmje Amerikában decemberben, Magyarországon január 3-án debütált) lett a második helyezett, őt pedig George Clooney, Matt Damon, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Cruise, Nicolas Cage, Will Ferrell és Tom Hanks követte.

Bár Tom Cruise tavaly befuccsolt a Gyávák és hősök című drámájával, a mindenkori jegyeladási rekordot mégis ő tartja: eddig hétszer szerepelt a legnagyobb mozis bevételt jegyző sztárok éves lajstromának élén. Tom Hanks, Clint Eastwood, Burt Reynolds és Bing Crosby ötször tudta megismételni ezt a bravúrt.

A toplista egyéb meglepetéssel is szolgált: 24 év után először nem jutott be az első tízbe egyetlen színésznő sem.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását