2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az Igazi Rock Szilveszter

Aki esetleg nem döntötte még el, hogy hol kíván szilveszterezni, vagy épp most hiúsult meg a programja, annak íme, egy pontos ajánlat: az Igazi Rock Szilveszter a Wigwam Rock Clubban. Metallica, Guns n Roses, tűzijáték, lufik, nyeremény- és rocközön.
2007. december 31. hétfő 08:00 - Hírextra
A Pont FM és a Wigwam közös bulival búcsúztatja az óévet és nem is akárhogyan: a rock legnagyobbjait idézik meg a 2007-es év végén, hiszen fellép az Alcoholica Metallica slágerekkel és a Dust n Bones, akik – talán nem nehéz kitalálni – Guns n Roses dalokkal szórakoztatják majd a közönséget.

Az Alcoholica tagjai között ott van Hartmann Zoltán, aki nem más, mint a Pont FM Rocközön című műsorának a vezetője, az est folyamán természetesen énekesi feladatai mellett a tőle megszokott módon ellátja hangulatfokozó funkcióját is.

A rádió és a szórakozóhely életében nem ez az első közös rendezésű buli. Sokan emlékezhetnek a múlt hónapban tartott Magyarország első Rock DJ párbajára, melyen a klub DJ-i versengtek magyar rockzenészekkel. Akkor a karthagós Szigeti Ferenc győzedelmeskedett. A viadal után pedig jött a rocközön.

Program
21:30 – 22:30 AlcoholicA koncert (Metallica tribute)
22:40 – 23:50 Dust N’ Bones koncert (Guns N’ Roses tribute)
24:00 Visszaszámlálás, pezsgőbontás, lufieső, tűzijáték és ajándékeső

Kb. 00:30 Rockhimnuszok órája
Kb. 01:30-tól Rock diszkó reggelig

További információk:
www.pontfm.hu
www.wigwamrockclub.hu
Egy kicsit hasonló lesz a menetrend december 31-én éjszaka is és az újév első hajnalán. A koncertek után nem sokkal elérkezik a visszaszámlálás ideje, amikor a 2008-as esztendő a kezdetét veszi, PONTban éjfélkor elindul (vagy inkább folytatódik) az igazi rock ’n’roll őrület: nyitásként az elmaradhatatlan pezsgőbontás, a záporként hulló lufik és a tűzijáték!

Az újév köszöntését ajándékosztás követi, persze nem azért, mert időben visszamennénk egészen karácsonyig, csak arról van szó, hogy az ünneplés első perceit óriási ajándéksorsolás követi, és kik mások lehetnének a nyertesek, mint a közönség tagjai közül minél többen?

Aki ezek után még mindig nem érzi jól magát, ne veszítsen el minden reményt! Az év eleji örömködést örömzenélés követi a színpadon. A két tribute zenekar frontembere ugyanis igazi rockhimnuszokkal is készül a különleges estére. A közösen felvezetett felejthetetlen rock dalok után indul meg a rock özön. Tehát discó hajnalig, a lemezjátszók mögött Hartmann „Rocközön” Zoltán, a szó a gitároké. Tüzes hangulat, a legjobb zenék, tánc és hajrázás hajnalig, hogy 2008 tényleg úgy induljon, ahogy az egész évet tölteni szeretnénk.

Hogy mit kell mindehhez tenni? Praktikus információ rovatunk következik. Az Igazi Rock Szilveszter helyszíne a Wigwam Rock Club, ami Budapesten, a XI. kerületben, a Fehérvári út 202-es szám alatt található. A bulira fél 9 előtt nem ajánlatos érkezni, ugyanis ekkor van kapunyitás.

Foglaljuk csak össze, mi jelenthet garanciát az óév frenetikus búcsúztatásához, és az újév illendő köszöntéséhez. Bemelegítés a Metallica és a Gun s Roses legjobb, leghangosabb pillanataival, pezsgőbontás, repülő lufik és tűzijáték jelzi az újév érkezését és a régi távozását. A közönség nagy része nem megy haza üres kézzel, hiszen óriási ajándéksorsolás nyitja az évet, majd vissza a zenéhez! A színpadon az este fellépő zenekarok frontemberei újra a színre lépnek és jönnek a rock himnuszai a magyar himnusz után nem sokkal. Amikor a zenészek lejönnek a színpadról, az még nem jelenti a buli végét, sőt épp ellenkezőleg! A rock diszkó még csak ekkor kezdődik és tart egészen reggelig.

Akinek a rock(y)ról és a Sylvesterről nem egy film jut az eszébe, őket sok szeretettel várja Pont FM és a Wigwam Rock Club az Igazi Rock Szilveszter alkalmából.

Jó szórakozást!

Boldog új évet!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását