2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Koronatanú lehet a pincér

Harmadszor kérdezte ki a portugál rendőrség a Tapas bár pincérét, ahol a McCann szülők vacsoráztak lányuk eltünése estéjén 2007 május 3-án, mert hétfőn nyilvánosságra hozott sajtóértesülések szerint a férfi vallomása bizonyítja, hogy a brit pár hazudik.
2007. december 17. hétfő 12:49 - Hírextra
A Praia da Luz-i üdülőtelep alkalmazottjának verziója sok részletben eltér McCann-ékétől. Többek között abban is, milyen gyakran és milyen hosszú ideig ellenőrizték a szülők a szobában hagyott gyerekeket, valamint abban is, mit és hol kiabált Kate, amikor felfedezte, hogy Maddie eltűnt.

A pincér úgy emlékszik, Kate az apartman erkélyéről kiabált le, nem pedig visszaszaladt az étterembe, mint a szülők állítják. A férfi szerint az anya azt kiabálta: "Elvitték, elvitték", nem pedig - mint Kate állítja - "Madeleine eltűnt".

A portugál nyomozók azért tartják ezt fontosnak, mert ezzel az anya kizárja, hogy feltételezte volna, lánya magától elcsavargott valahová, így meglehet, fedezni kívánta az emberrablókat.

A felszolgáló szerint a szülők nem fél óránként ellenőrizték a gyerekeket, hanem sokkal ritkábban.

A McCann család szóvívője hazugságnak nevezte a férfi állításait.

A 229 napja eltűnt kislány szüleit brit rendőrök tervezik kikérdezni a napokban, portugál nyomozók jelenlétében, Nagy-Britanniában.

A McCann-szülők eközben arról számoltak be a brit lapoknak, hogy ikreik azt remélik, a télapó hazahozza Maddie-t karácsonyra. A család ajándékokat is vett a négyévesnek, amelyek testvéreiével együtt a fa alatt fogják várni a kislány hazatérését.

Kate és Gerry McCann tagadja, hogy bármi közük lenne lányuk május 3-i eltűnéséhez a portugáliai Praia da Luz-ban.

A Madeleine felkutatására létrehozott alapba beérkező adományok közben meghaladták az egymillió fontot (360 millió forintot).
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását