2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Daughtry-t viszik, mint a cukrot

A Daughtryé a legkelendőbb album, míg az újra egyesült Police kaszálta a legtöbbet a koncerteken 2007-ben a Billboard összeállítása szerint. A hét végén nyilvánosságra került adatok szerint a Chris Daughtry által vezetett amerikai rockbanda azonos című al
2007. december 17. hétfő 08:01 - Hírextra
Akon lett a második helyezett, akinek Konvicted című korongjából összesen 2,7 millió fogyott. A popmezőnyben viszont már Akon az élre került, miután ez a lemeze 30 héten keresztül volt az első 30 között az albumok listáján.

A legnagyobb koncertbevételt a Police érte el a Magyarországon többször is megfordult Sting vezetésével: a rendkívül népszerű, újjászületett brit rocktrió november 13-ig 212 millió dollárt sepert be a koncertjein és különböző fesztiválokon eladott 1,8 millió belépővel, és ez az összeg még mindig emelkedik. A Police-t egy másik újjáalakult brit együttes, a Genesis követi, amely ugyanezen időszakban 129 millió dollárt könyvelhetett koncertjei bevételeként.

A lassan véget érő esztendő legjobb énekesnője Fergie, aki Budapesten is járt a Black Eyed Peas tagjaként. A rhythm and blues és hip-hop előadók versenyében Beyoncé végzett az élen - Irreplaceable című kislemeze első helyezett volt a Billboard 100-as kislemezlistáján, ő maga pedig a legkelendőbb énekesnő volt ebben a műfajban. A kislemezlista második helyezettje Rihanna korongja az Umbrella című dallal.

A tengerentúlon különösen kedvelt country műfajban Carrie Underwood lett a befutó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását