2024. április 24. - György
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Felakasztotta magát a kannibál

Nadrágszíjára akasztotta fel magát börtöncellájában a mexikói kannibálként elhíresült író, akit emberevéssel gyanúsítottak, miután lakásában megtalálták volt barátnője feldarabolt, "étkezésre" előkészített holttestét.
2007. december 12. szerda 14:10 - Hírextra

A 38 éves José Luis Calvát két hónapja tartóztatták le, de még nem ítélték el. Ügyének bírósági tárgyalása előtt végzett magával. Vallomásában beismerte, hogy megölte volt barátnőjét, ám - mint mondta - egy veszekedés hevében és nem azért, hogy megegye, maradványait pedig azért főzte meg, hogy megetesse kutyákkal.

A férfi elsősorban verseket írt, műveit maga árulta az utcán. Amikor októberben megjelent lakásán a rendőrség, éppen Kannibalisztikus ösztönök című új kötetén dolgozott, konyhasztalán pedig főtt emberi hús párolgott egy tányérban. A rendőrök azért keresték fel, mert egy lakossági bejelentés szerint napok óta senki sem látta a barátnőjét. Az egyenruhások láttán az író elmenekült, de nem volt szerencséje: a közelben elütötte egy autó. Kórházba került és letartóztatták.

Lakásában megtalálták a 30 éves asszony felsőtestét egy szekrényben, egyik lábát pedig a hűtőben, és csontokra bukkantak egy müzlisdobozban.

A nyomozóhatóság szerint Calvának köze lehetett további két nő halálához.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását