2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Paris Hilton bevásárol

Keddtől péntekig a német főváros vendége Paris Hilton. A multimilliomos amerikai Party-Girl részére 3 berlini hotelben - köztük a családja nevét viselő Hilton szállóban - is foglaltak szobát, hogy megtévesszék a szenzációvadász paparazzókat.
2007. december 11. kedd 19:54 - Hírextra
A 26 esztendős szexbomba a Spreenél ezúttal egy gyöngyöző italhoz adja mosolyát. A Hilton-szállodalánc leendő örököse a Proseco reklámozása mellett időt szakít a karácsonyi bevásárlásra is a fényárban úszó metropoliszban.

Nincs könnyű dolguk azoknak a lesifotósoknak, akik lencsevégre akarják kapni a shoppingoló, éttermeket, zenés klubokat felkereső Paris Hiltont, mert még azt sem tudni, hogy a 3,5 milliós német főváros melyik szállodájában fog lakni az amerikai lány. A ZDF közszolgálati tévéállomás keddi információi szerint a Party-Girl nevére a Hiltonon kívül, további két luxusszállóban az Adlonban és a Hotel de Rome-ban foglaltak elegáns lakosztályt.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását