2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Új tévéfilm csatorna indul

A Movies 24, az egyetlen kifejezetten tévéfilmeket sugárzó csatorna december 12-én rajtol Európában. A csatorna Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban lesz látható először a kontinensen - olvasható az NBC Universal Global Networks
2007. december 7. péntek 18:52 - Hírextra

"A Movies 24 az első csatorna, amely teljes egészében a minőségi televíziós filmekre koncentrál" - idézi a közlemény Roma Khannának, az NBC Universal Global Networks and Digital Initiatives elnökének szavait.

Európa szerte 15 millió ember férhet hozzá az új csatornához, amely romantikus filmeket, krimit, thrillert, életrajzi műveket, vígjátékokat és könnyed erotikus tartalmú filmeket sugároz.

A filmek a közlemény szerint a világ legismertebb stúdióiból származnak, és legtöbbjükben híres hollywoodi színészek láthatók. Minden hónapot egy-egy témának szentelnek. A január a Femme fatale (A végzet asszonya) jegyében zajlik majd.

AZ NBC Universal Global Networks az NBC Universal tagja, amely a világ egyik vezető média- és szórakoztatóipari vállalata. Az NBC Universal 80 százalékban a General Electric, 20 százalékban pedig a Vivendi nevű óriáscégek tulajdona.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását