2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Németh Kristóf fia pí-gyerek

Kristóf boldogan mesélte, hogy rájött: fia Pí-súllyal született! Lőrinc 3140 grammal jött a világra, a 3,14 pedig a Pí értékének felel meg. Persze ebből nem lehet azért messzemenő következtetéseket levonni, az viszont biztos, hogy Kristóf fia csak a kórhá
2007. november 23. péntek 16:40 - Hírextra
Ott ugyanis végigaludta az éjszakákat, úgy kellett felébreszteni, hogy egyen egy picit. Amióta otthon van, már nem alszik olyan sokat – hajnali 3-4 körül rendszerint felébred, így szülei szeme is kipattan.

A kórházban egyébként történt egy kisebb, de nagyon kedves malőr. A csecsemő karszalagján ugyanis nem a Lőrinc név szerepelt. Kristóf és felesége még az utolsó pillanatban sem tudták eldönteni, hogy gyermekük neve Áron, Noel vagy Lőrinc legyen. Ezért az ápolók egyszerűen azt írták rá a karszalagra: Németh Baba.

A színész a munkájáról is beszélt a Cool két műsorvezetőének, Valkó Eszternek és Müller Attilának. A Barátok közt 9 éves történetéből nyolcat töltött eddig a sorozatban – hiszen Kertész Géza eleinte még börtönben volt. A színész nem gondolta az elején, hogy ennyire hosszú távú feladat lesz ez, és azt sem, hogy ilyen sikereket ér majd el vele. Most viszont már úgy gondolja, akár 20-30 évig is tarthat a Barátok közt, így az sem elképzelhetetlen hogy Géza bácsiként is láthatjuk majd őt a Rózsa presszóban ücsörögni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását