2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Egy kivétellel minden magyar döntős

Egy kivétellel valamennyi magyar egység továbbjutott a szombathelyi aerobik Európa-bajnokság junior női és férfi egyéni, vegyespáros, trió és csoport kvalifikációjából a vasárnapi korosztályos fináléba.
2007. november 23. péntek 20:42 - Hírextra

Junior női egyéniben remekelt Bucsánszki Linda, aki kerek 20 ponttal a második, Hegyi Dóra pedig a 4. helyen kvalifikálta magát a döntőbe. Várakozáson felül szerepeltek a hazai triók is: a 2. számú egység (Bakó Anett, Marczin Gréta, Rózsa Evelin) az 5., míg az 1. számú trió (Kokas Mariann, Kökényesi Noémi, Nagy Dorina) a 6. helyen jutott tovább.

Csoportban a 2. számú magyar egység (Bakó Anett, Bucsánszki Linda, Hegyi Dóra, Lendvai Dóra, Marczin Gréta, Rózsa Evelin) a harmadik helyen lépett tovább, míg az 1. számú csoport (Borlai Sára, Cserdi Zsófia, Gáspár Szilvia, Kangyal Réka, Kőrösi Kitti, Martinek Patrícia ) a 8. helyen lett finalista.
Vegyespárosban mindkét egység bejutott a döntőbe, a Magyar Csenge-Pancsó Gergely páros a 7., míg a Csirke Barbara -Károcs Attila duó a 8. helyen.

Férfi egyéniben Pancsó Gergely nyolcadik lett, így biztos résztvevője a döntőnek, míg Károcs Attila a 10. helyen végzett, ez nem volt elegendő a fináléba kerüléshez.

Folytatás 17.30-tól a felnőtt női egyéni és trió selejtezőkkel.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását