2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Járkál az Ombudsman

Jövőre átfogó vizsgálat indul a rendőrség és a kisebbségi közösségek kapcsolatáról - jelentette ki Kállai Ernő, a nemzeti és etnikai jogok országgyűlési biztosa csütörtökön a budapesti Rendőrtiszti Főiskolán.
2007. november 8. csütörtök 15:52 - Hírextra

A kisebbségi ombudsman a főiskolán tett látogatása alkalmából elmondta, hogy az átfogó vizsgálat egyik fontos eleme lesz a rendőrképzés, a rendőrtisztképzés és a rendőr-szakközépiskolák képzésének áttekintése.

Kállai Ernő hangsúlyozta, a kölcsönös együttműködés és a tudományos értékű kutatás eredményeként szeretnének megfogalmazni olyan ajánlásokat, amelyek még hatékonyabbá tudják tenni azoknak a problémáknak a feloldását, amelyekre már régóta keresik a lehetőségeket.
Hozzátette: remélik, hogy a mélyreható vizsgálat után olyan eredmények születnek, amelyek mindkét fél munkáját, valamint a kisebbségi közösségek rendőrséggel kapcsolatos viszonyát is hosszútávra rendezhetik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását