2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Márciusi Charta a közélet tisztaságáért

A magyar közéletben tapasztalható erkölcsi válság ellen, annak megtisztulásáért tartottak gyűlést a Márciusi Charta szervezésében szombaton Budapesten a volt Ifjúsági és Sport Minisztérium Hold utcai épülete előtt.
2007. november 3. szombat 18:34 - Hírextra
A mintegy százfős hallgatóság előtt Csath Magdolna közgazdász elmondta, hogy nem lehet sikeres az a gazdaság, amely tele van korrupcióval. A magyar gazdaság idei várható növekedése 1 százalék körül van, ami annyira alacsony, hogy akár statisztikai hiba is lehet. Az infláció viszont dübörög: idén várhatóan 8 százalék lesz - tette hozzá.

Völgyesi Miklós, a Civil Jogász Bizottság társelnöke beszédében azt javasolta, állítsák vissza a feddhetetlenségi követelményt az országgyűlési képviselőkkel szemben, hogy ne lehessen képviselő az, aki büntetett előéletű.

A gyűlésen, amelyet rendőri biztosítás mellett tartottak, felszólalt még Jankovics Marcell kultúrtörténész és Jókai Anna író is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását