2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mulder és Scully horrorban tér vissza

Gillian Anderson és David Duchovny visszatér a filmvászonra, hogy ismét magukra öltsék, Az X-akták kedvelt FBI ügynökeinek ballonkabátját. A tervek szerint az igazság 2008. július 25-én "lesz odaát".
2007. november 2. péntek 19:19 - Hírextra
Az X-akták filmsorozat rajongói végre megnézhetik kedvenc FBI ügynökeik, Fox Mulder és Dana Scully legújabb kalandját. Öt évvel a kultikus sorozat befejezését követően, és majdnem egy évtizeddel az első, mintegy 187 millió dollárt hozó mozifilm után a két ügynök visszatér a mozivászonra.

Chris Carter, Az X-akták sorozat atyja decemberben kezdi meg a film forgatását Vancouverben. A sorozat 1992-2002 között igazi kasszasiker volt a Fox számára, ám számos rajongót haragított aztán magára azzal, hogy a sorozat mitológiája - egy titkos összeesküvésről a kormány és a megszálló idegenek között - megoldatlan maradt.

Gillian Anderson, a brit Empire magazinnak azt nyilatkozta, "Chris mindössze annyit mondott, hogy egy igazán félelmetes horrort akar készíteni, mely egyedüli epizódként is megállja a helyét. Nem hiszem, hogy érdekelné őket egy kitérés a konspirációs szál bármelyikére is".
Forrás: hirado.hu/Daily News
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását