2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Filmfeszt a szigetországban

Bollók Csaba, Fliegauf Benedek és Szász János egy-egy alkotását is bemutatják a szerdán kezdődő 51. Londoni Filmfesztiválon - tájékoztatta a Magyar Filmunió kedden az MTI-t. A kéthetes seregszemle, amelynek nincs versenyszekciója, az elmúlt év filmtermésé
2007. október 16. kedd 18:16 - Hírextra
A Brit Filmintézet által rendezett Londoni Filmfesztiválon Bollók Csaba Iszka utazása című filmjét, Fliegauf Benedek alkotását, a Tejutat, valamint Szász János munkáját, a Csáth Géza művei alapján készült Ópiumot vetítik - közölte a szervezet munkatársa, Papp Csaba Zoltán, hozzáfűzve, hogy a Temze parti fesztivál díszvendége Bollók Csaba lesz.

 Az 1956-ban alapított fesztiválon filmre, illetve videóra készült játékfilmeket, dokumentumfilmeket és rövidfilmeket mutatnak be.

Papp Csaba Zoltán tájékoztatott arról is, hogy Kocsis Ágnes diplomafilmje, a Friss levegő indul a tízezer eurós (2 millió 500 ezer forintos) fődíjért Németországban, a szerdán kezdődő münsteri filmfesztiválon. Az alkotást az osnabrücki független filmfesztivál is meghívta versenyprogramjába.

A münsteri mustrán Kenyeres Bálint Before Dawn című rövidfilmjét is láthatja a közönség - tette hozzá.

Szirmai Márton Szalontüdő című rendezése az írországi Corki Filmfesztivál rövidfilmes programjában indul. Az 1956-ban alapított fesztiválon Esztergályos Károly Férfiakt című játékfilmjét is műsorra tűzik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását