2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Fair play kampány

Október elejétől november végéig tart a kormány Fair play című reklámkampánya, amely az állampolgárok közös felelősségére hívja fel a figyelmet - mondta Budai Bernadett csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
2007. október 4. csütörtök 18:21 - Hírextra

"Magyarország akkor válhat erős és sikeres országgá, ha polgárai egymás érdekeit tiszteletben tartó, felelős állampolgárokká tudnak válni, azaz betartják a fair play szabályait" - emelte ki a kormányszóvivő.

Tájékoztatása szerint az október elejétől november végéig tartó reklámkampány összköltsége 295 millió forint, ez mind a médiavásárlási, mind a kreatív költségeket tartalmazza.

A kreatív feladatokat az ACG Hey nevű reklámügynökség 17 millió forint értékben végezte, a médiavásárlást a MediaEdge látja el, 278 millió forint ellenértékben - mondta Budai Bernadett.

A szóvivő elmondta azt is, hogy a kampány bevezető szakaszában a feketegazdaság által okozott károkra kívánják felhívni a figyelmet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását