2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kígyótól mentette meg kutyáját

Négy és fél méteres óriáskígyó szorításából mentette ki Poppy nevű kutyáját egy bátor hongkongi nő egy, a város közelében lévő parkban. A 41 éves Catherine Leonard az erdős-bozótos Szajkung (Sai Kung) parkban sétált Hongkong külső területein, amikor a bur
2007. szeptember 18. kedd 17:19 - Hírextra

"Rugdostam a kígyót és megpróbáltam kiszabadítani Poppyt, de a piton szorosan köré tekeredett. Végül a kutyámnak sikerült kiszabadulnia és a kígyó eltekerődzött valahová. Utólag rettenetesen megijedtem és talán nem is vállalkoznék erre, de láttam, hogy a kutyám veszélyben van és egyszerűen meg akartam menteni" - mondta el később az asszony.

A kígyó egy olyan helyen támadott, ahol tavaly egy 22 kilós husky kutyát megfojtott egy óriáskígyó. Egy másik burmai piton nemrég megtámadott és felfalt egy borjút a térségben.

A Délkelet-Ázsiában - Thaiföldön, Burmában, Vietnamban, Indonéziában) honos és akár 7 méter hosszúra is megnövő, 90 kilós súlyt elérő hüllő nedves trópusi őserdőkben és mocsaras területeken él. Általában a földbe vájt lyukban tartózkodik, és azt csak akkor hagyja el, ha vadászni indul.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását