2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Amerika nem bízik abban, hogy Bush megoldja az iraki háborút

Az amerikaiaknak mindössze öt százaléka véli úgy, hogy az Egyesült Államok elnöke megoldja az iraki háborút, derült ki egy hétfőn nyilvánosságra hozott közvéleménykutatás adataiból. Az amerikaiak 68 százaléka szerint a hadsereg parancsnokai tudnák legjobb
2007. szeptember 10. hétfő 12:39 - Hírextra
Az amerikaiak 62 százaléka gondolja úgy, hogy hiba volt megindítani az iraki háborút, és 59 százalékuk szerint nem éri meg a halálos áldozatokat a küzdelem, derült ki a New York Times és a CBS News által megrendelt fölmérésből. A többség, 53 százalék szerint Irak soha nem válik stabil demokráciává, míg a megkérdezettek hetven százaléka szerint Nuri al-Maliki kormánya nem tesz meg minden tőle telhetőt a helyezet javítására.

A kutatás adatait aznap hozták nyilvánosságra, amikor megkezdik az Irakban állomásozó amerikai csapatok parancsnoka, és a bagdadi amerikai nagykövet kétnapos kongresszusi meghallgatását . Davis Petraeus tábornok és Ryan Crocker nagykövet a kongresszusi bizottságok előtt George Bush amerikai elnök sok vitát kiváltott csapatnövelési stratégiájának eredményeiről számol majd be.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását