2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Idegenforgalmi világkongresszus Budapesten

A világ egyik legnagyobb idegenforgalmi szervezete, a Skal International 2009-ben a magyar fővárosban rendezi meg világkongresszusát - jelentette be George Paldi, a szervezet egyik magyar származású vezetője az örömhírt egy csütörtökön délelőtt rendezett
2007. augusztus 30. csütörtök 16:12 - Hírextra
A Skal International civil szakmai szervezet, amely a világ 90 országában van jelen. Elsődleges feladatuk a rendszeres szakmai eszmecserén túl a turizmus minőségének emelése világszerte; ennek érdekében szabványokat dolgoznak ki, és ezért díjakat is osztanak a legjobbaknak. Fontos teendőjüknek tekintik a környezetvédelmet is.

A Skal International budapesti 2009-es világkongresszusára ezernél is több turisztikai tekintély illetve családtagjaik érkeznek majd a magyar fővárosba. Az igazi szakmai haszon abban rejlik, hogy ahol ilyen találkozót tartanak, ott utána többnyire megélénkül a beutazó turizmus.

A szervezet tekintélyét jelzi, hogy a csütörtöki ebéden részt vett Róna Iván és Niklai Ákos,a Magyar Turizmus Zrt. igazgatója, illetve igazgatótanácsának elnöke, Kopócsy Andrea, a Magyar Szállodaszövetség elnöke, a Magyarországon dolgozó nemzeti idegenforgalmi képviseletek vezetői, diplomaták, több budapesti ötcsillagos szálloda igazgatója és számos más magyar, valamint az eseményre ideérkező külföldi idegenforgalmi vezető szakember.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását