2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Angol ciki: a Stonehange és az Eiffel-torony uncsi

A brit turisták alaposan lefitymálták a legfelkapottabb turistahelyeket egy felmérésben, amelynek eredményét pénteken hozták nyilvánosságra. Eszerint a leginkább csalódáskeltő látnivalók listáját brit földön a Stonehenge, külföldön pedig a párizsi Eiffel-
2007. augusztus 18. szombat 07:05 - Hírextra
A legcsalódáskeltőbb külföldi néznivalók 10-es listáján az Eiffelt-torony után a párizsi Louvre múzeum, majd a New York-i Times Square következik. Aztán a Barcelona bevásárlóutcája, a Las Ramblas, jön, majd a New York-i Szabadságszobor, a római Spanyollépcső, a washingtoni Fehér Ház, az egyiptomi piramisok, a berlini Brandenburgi kapu és a pisai Ferde torony.

A britek szerint a világ legismertebb látnivalói Jordániában a petrai sziklatemplom, a velencei Canale Grande, a kenyai Maszáj Mara nemzeti park, a sydney-i kikötő hídja, a tajvani Taroko-szoros, az ausztráliai Kings-kanyon, a törökországi kappadókiai barlangok, a perui és bolíviai Titicaca tó, a nyugat-ausztráliai Broome tengerpartja, a Cable Beach és a svájci Jungfrau-nyergi vasút.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását