2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Zöldenergia-konferencia Budapesten

Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb zöldenergia-konferenciáját és szakkiállítását rendezi meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban április és 19-21. között a REECO Magyarország Kft.
2007. április 9. hétfő 11:34 - Hírextra
A szervező közleménye szerint a konferencián 9 ország több mint 150 előadója mutatja be megújuló energiával kapcsolatos tapasztalatait. A látogatók átfogó képet kaphatnak az alternatív energiaforrások kiaknázásának lehetőségeiről, valamint az energiahatékony épületfelújítás gyakorlati vonatkozásairól. A 12 szekcióban tartott előadások érdekesek lehetnek a lakossági, a vállalati szféra, valamint az önkormányzatok számára egyaránt.

A témák felölelik az épületek energiahatékony felújítását, a napenergia- és szélenergia-hasznosítás, a bioenergia, azon belül is a bioüzemanyagok, továbbá a földhő kiaknázásának lehetőségeit. Külön előadások keretében esik szó a fenntartható vidékfejlesztés és megújuló energia kapcsolatáról, a megújulóenergia-termelés finanszírozásáról, valamint az energetikai vállalkozások alapításáról.

A konferenciához kapcsolódó kiállításon az egyes megújulóenergia-rendszereket és eszközöket lehet megtekinteni. Két csarnokban több mint 70 kiállító mutatja be termékeit, technológiáit, szolgáltatásait.

A németországi REECO egy éve alapította meg magyarországi leányvállalatát. A társaság szakmailag független szervezetként Budapesten kívül Stuttgartban és Berlinben, továbbá Kairóban, az indiai Mumbaiban, az ausztráliai Adelaide-ben és Nyizsnij Novgorodban működtet regionális irodát.

A REECO évente több mint 10 saját szakmai rendezvényen mutatja be a megújuló energiaforrásokhoz fűződő szakismereteket és szakmai - illetve cégkapcsolatokat. A REECO konferenciáin, szakkiállításain, tréningjein és egyéb rendezvényein évente több mint 50 ezer résztvevő szerez gyakorlati ismereteket. A REECO nemzetközi szinten több száz egyetemi oktató és a zöldenergia-iparban dolgozó kutató, szakértő ismereteit közvetíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását