2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

DiCaprio a Wall Street farkasa lesz

A rendezői Oscar-díj elnyerése óta még a korábbiaknál is nagyobb sebességre kapcsolt Martin Scorsese. A 64 éves mester legújabb mozijában, mely Jordan Belfort A Wall Street farkasa című önéletrajzi könyvét veszi alapul, ismét Leonardo DiCaprióra vár a fős
2007. április 2. hétfő 14:36 - Hírextra
A könyv szerzője, Belfort tőzsdeügynökkén dolgozott, ám a 90-es évek közepén kénytelen volt húsz hónapot lehúzni egy dutyiban, amiért nem kooperált elég intenzíven az FBI-jal, akik pedig erőteljes érdeklődést mutattak különböző, tőzsdei köröket is érintő nagyvolumenű korrupciós ügyek iránt - írja a port.hu.

Valamelyest a Kapj el, ha tudsz című Spielberg mozira emlékeztető produkció forgatókönyvét a Maffiózók egyik szerzője, Terence Winter jegyzi. Azt még nem tudni, Scorsese mikor tervezi a The Wolf of Wall Street-et. Magyarázatként elég csak felsorolni pár címet a zsúfolt határidőnaplóból: Silence, The Long Play, The Rise of Theodore Roosevelt, The Last Duel: A True Story of Crime, The Invention of Hugo Cabret.

Leo nem ennyire elfoglalt; de azért láthatjuk majd a Blink-ben és a nemrég bejelentett Sam Mendes moziban, a Revolutionary Road-ban, melyben a Titanic után ismét Kate Winslet lesz a partnere.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását