2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Meghal vagy sem?

Gyászol J.K. Rowling, a Harry Potter mesék szerzője, internetes naplójában közzétett beszámolója pedig tovább erősíti a pletykákat, miszerint a varázslótanonc a sorozat befejező részében távozik az élők sorából. Rowling már korábban bejelentette, hogy az
2007. február 7. szerda 18:14 - Hírextra
Rögtön el is terjedtek a mendemondák, hogy egyikük Potter lesz, a szerző legutóbbi blogbejegyzése pedig a The Scotsman című skót napilap honlapján szerdán megjelent cikk szerint csak tovább erősítette a pletykákat. A 41 éves meseíró internetes naplójában megírta: "Gyászolok, mégis úgy érzem, hogy valami nagy dolgot vittem véghez. Alig tudom elhinni, hogy végre megírtam a befejezést, amire már évek óta készültem."

A páratlanul sikeres sorozat hetedik, Harry Potter and the Deathly Hallows (kb.: Harry Potter és a halálos szentek) című, befejezőnek szánt része július 21-én jelenik meg.

Sikere garantált, hiszen például a híres Amazon internetes áruházhoz máris rekordszámú előrendelés futott be. A sorozat első hat kötetét egyébként 63 nyelvre fordították le és világszere több mint 300 millió példány fogyott belőle.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását