2020. augusztus 10. - Lörinc

Gyurcsány megtalálja a szakdolgozatait?

A Jobbik felajánl 50 aktivistát Gyurcsány Ferencnek, hogy segítsenek a volt kormányfőnek megkeresni a szakdolgozatait - jelentette be Pörzse Sándor pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
2012. április 6. péntek 11:09 - HírExtra
Leállították

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, független országgyűlési képviselő csütörtökön - arra a hírre, hogy a Pécsi Tudományegyetem (PTE) leállította 1984-ben írt diplomamunkájának keresését - úgy nyilatkozott: ha megtalálja, nyilvánosságra hozza szakdolgozatait.

A volt miniszterelnök úgy fogalmazott, nem fogja kezét-lábát törni, hogy megtalálja saját példányait, de a normálisan elvárható, átlagos erőfeszítéseket megteszi a diplomamunkák felkutatása érdekében.

Sok a "cucc"

Hozzátette: jó pár ezer kötetes könyvtára van és a pécsi idők óta hatszor költözött, sok holmi még mindig dobozokban van, a következő napokban, hetekben azonban ki fogja nyitni a dobozokat, és végignézi a polcokon a köteteket. Pörzse Sándor pénteken elmondta: a Jobbik 50 aktivista segítségét ajánlja fel Gyurcsány Ferencnek a kereséshez.

Nem ügy

"Ha megvan az a szakdolgozat, akkor 50 aktivista fél nap alatt biztosan megtalálja" - fogalmazott. A jobbikos politikus beszélt arról is, hogy szerinte "elképesztő" a sajtó viselkedése Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának ügyében. Úgy vélte: kettős mércét alkalmaz a sajtó, hiszen "ha ugyanúgy viselkedne, mint pár héttel ezelőtt, akkor ezt az ügyet hajtaná úgy, mint ahogy a Schmitt-ügyben tett".
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását