2024. április 20. - Tivadar

Gyurcsány védi Orbán családját

Gyurcsány Ferenc arra kéri a rendvédelmi dolgozókat, hogy ne menjenek Orbán Viktor háza elé tüntetni, hagyják ki a miniszterelnök családját a politikai csatározásból.
2011. június 4. szombat 11:20 - HírExtra
A volt miniszterelnök blogján azt írta, hogy amit a rendvédelmisek követelnek, abban valószínűleg igazuk van, de nekik nem Orbán Viktor magánemberrel van bajuk, hanem a miniszterelnökre akarnak nyomást gyakorolni. Nincs sok keresnivalójuk a kormányfő magánéletében, nincs elszámolnivalójuk a gyerekeivel, a feleségével, márpedig az a ház az ő otthonuk is - fogalmazott. "Semmi okot nem látok arra, hogy ők is szenvedő alanyai legyenek az egyre borzasztóbb politikai csatározásnak" - olvasható a bejegyzésben.

Gyurcsány Ferenc felidézte, hogy egykor ő, a felesége és a gyermekei hallgatták az ablakuk alatt összegyűltek üvöltözését. Pár éve "kedélyesnek tűnő módon kezdődött", Szijjártó Péter és Répássy Róbert ment a házuk elé sajtótájékoztatót tartani kora délután, az újságírókon kívül csak a feleségének és a gyerekeinek szónokoltak - írta. Példájuk ragadós lett, jött a Kossuth téri „belügyminiszter”, Satu bácsi, aki hetekre letáborozott a kapu előtt, és jöttek a szélsőséges csoportok - tette hozzá blogbejegyzésében a szocialista politikus.

A rendvédelmi dolgozók hétfői tüntetésén szavazták meg a jelenlévők, hogy demonstrációt szerveznek Orbán Viktor házához a nyugdíjkedvezmények eltörlése miatt.

A Terrorelhárítási Központ pénteken azt közölte, hogy személy- és létesítménybiztosítási előzetes, megelőző intézkedést hozott, de - szemben a korábbi hírekkel - nem zárta le a kormányfő lakhelyének környékét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását