2024. március 29. - Auguszta

Nem kell a pénz a szexi énekesnőnek

Beyoncé az egy évvel ezelőtt földrengés sújtotta Haiti megsegítésére adta azt a pénzt, amelyet a felkelők célpontjává vált Moammer Kadhafi líbiai vezér és családja számára adott fellépéséért kapott - értesült az MTV zenecsatorna.
2011. március 4. péntek 08:28 - HírExtra
Az adó internetes oldalán olvasható információk szerint Beyoncé egyike volt azoknak a hírességeknek, akik felléptek Kadhafi egyik fiának szokásos rendezvényén. A nagysikerű énekesnő mellett olyanok vállalták a szereplést, mint Mariah Carey, Usher, Nelly Furtado és 50 Cent. Nelly Furtado szintén jelezte, hogy jótékony célokra fordítja a líbiai vezér családjától származó bevételeit.

Beyoncé - Usher társaságában - 2009 év végén lépett fel a Kadhafi család előtt a Karib-tengeren, St. Barts szigetén. Az énekesnő szóvivője leszögezte, a híresség nem sokkal később - a 2010. január 12-i földrengés után - Haiti megsegítésére fordította a pénzt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását