2024. március 29. - Auguszta

Elhalasztották Jacko orvosának perét

Májusra halasztotta a Michael Jackson orvosa ellen gondatlanságból okozott vétlen emberölés gyanúja miatt kezdeményezett per elkezdését szerdán az illetékes Los Angeles-i bíró.
2011. március 3. csütörtök 12:33 - HírExtra
Conrad Murray ügyének tárgyalása eredetileg március 24-én kezdődött volna, ám Michael Pastor, a Los Angeles-i felsőbb bíróság bírója úgy ítélte meg, hogy a vádnak és a védelemnek is szüksége van még további felkészülésre, a birtokukban lévő információk megosztására. Az új tárgyalást május 9-re tűzte ki a bíró. Murrayt azzal vádolják, hogy törvényellenesen erős, műtéti altatóként használt propofolt és egyéb gyógyszereket adott a kóros álmatlanságtól szenvedő popsztárnak, ami végül az énekes halálához vezetett.

Murray Jackson személyes orvosa volt abban az időszakban, amikor a zenész nagyszabású londoni visszatérő koncertsorozatra készült fel Los Angelesben.

A Hudsonban praktizáló orvos ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádban, ám ha elítélik, akár négyéves börtönbüntetést is kaphat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását