2024. április 19. - Emma

A női sikeresség titkát konferencián taglalják

Hogyan lehet sikeres egy női vállalkozás?
2010. november 21. vasárnap 07:18 - HírExtra

 Hogyan lehet sikeres egy női vállalkozás? És hogyan lehetünk hatékonyak vállalkozónőként? Ez a két kérdés lesz a Női Vállalkozók decemberi Kapcsolatépítő Konferenciájának fókuszában.

A résztvevők segítséget kapnak ahhoz, hogy megtervezzék a vállalkozásukat, és átalakítsák időgazdálkodási szokásaikat, hogy sikeresebbek és hatékonyabbak legyenek 2011-ben.

Azonnal használható gyakorlati megoldásokkal, hasznos információkkal és praktikákkal segítik az előadók a résztvevőket abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek vállalkozónőként és magánemberként egyaránt, sikeresebben tudják működtetni a vállalkozásodat. Női vállalkozói élettervezésről, időgazdálkodásról, stresszkezelésről fog Csapó Ida, női önismereti tréner beszélni.
 
"Az időgazdálkodás gyakori téma a hétköznapjainkban, természetesen a vállalkozónőket is foglalkoztatja. – mondja Csapó Ida. – Ráadásul a női időgazdálkodásnak megvannak a maga specialitásai. Gondoljuk csak végig egy átlagos nő és egy átlagos férfi napját: rögtön észrevesszük, hogy a nemekre hagyományosan leosztott szerepek (például a házimunka terén) még igencsak éreztetik hatásukat. Ha egy nő mindent maga akar elvégezni otthon és vállalkozást is vezet, nem csoda, ha sokszor érzi úgy, hogy ki van zsigerelve."

A konferencián a hatékony női vállalkozói időgazdálkodáshoz kínálok megoldásokat, gyakorlati praktikákat. Segítséget kapnak a vállalkozónők a 2011-es évre való felkészülésben, azaz megismerik a 2011. évtől érvényes adóváltozásokat, megtudhatják milyen egy jó vevőszerző honlap, ötleteket kapnak on-line marketingtervük összeállításához, és kapcsolatépítési praktikákat is tanulhatnak. "Az internet valóban nagyon hatásos, ugyanakkor viszonylag olcsó marketingeszköz lehet, ha megfelelően használják. – mondja Kocsisné dr. Péterfy Hajnal, a Babafalva.hu és a Minők.hu portál tulajdonosa. - Szeretném megmutatni, hogy egy hatékony, vevőszerző és vevőmegtartó weboldalt létrehozni nem ördöngösség.
 
" Nemcsak spontán módon köthetnek új ismeretségeket a vállalkozónők a konferencián, hanem női üzleti rapid randira is lesz lehetőség, ahol kötött formában, irányítás mellett ismerkedhetnek majd meg a jelenlévők. A programot jótékonysági licit, nyereményjáték és vállalkozás serkentő ajándékcsomag is színesíti. "Magyarországon még nem terjedtek el a női hálózatok, kapcsolatépítő klubok, ahol támogató környezetben építhetik a nők üzleti kapcsolataikat, pedig nőként különösen fontos a folyamatos tanulás és kapcsolatépítés. Vállalkozással töltött éveink alatt mi magunk is megtapasztaltuk, milyen sokat jelent, mekkora erőt ad a támogató környezet, a hasonló érdeklődésű, hasonló kihívásokkal küzdő vállalkozónők társasága, és nemegyszer konkrét üzleti hasznot is hoztak számunkra a kialakuló együttműködések." – tudjuk meg Csiszér Évától, hogy mi motiválta a három vállalkozónőt a rendezvény, és a Női Vállalkozók Szakmai Közösségét.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását