2024. április 19. - Emma

Dutyiba dugták George Michaelt

Nyolc hétre dutyiba kerül George Michael, mivel nyáron, bedrogozva autóbalesetet okozott.
2010. szeptember 15. szerda 11:54 - HírExtra
A 47 éves énekes világsztárt kedden elítélte egy londoni bíróság, mivel július 4. hajnalán Range Rover terepjárójával belehajtott egy exluzív és impozáns fotószaküzletbe, ami az észak-londoni Hampstead kerületben található. A helyszínelő rendőrök tudatmódosító szerektől bekábult állapotban találtak a Wham! popduó egykori ikonjára.

A sztár zsebében temérdek kannabiszos cigit találtak. Az eset is jól mutatja, miszerint nem csak nálunk száguldoznak kábítószeres ámokfutók-mint például Stohl Buci- hanem külföldön is akad belőlük szép számmal. A görög származású muzsikus a balesetet követően azonnal beismerte, hogy mielőtt volán mögé ült, kiütötte magát marihuánával és nyugtató hatású szereket is szép számmal bekapkodott.

George Michaelnek várhatóan négy hétig kell a rácsok mögött kuksolnia. Ha a hűvösön nem robbant nagyobb balhét, akkor a kedden kirótt büntetés második felére feltételesen szabadlábra helyezik. Ezzel azonban nem lesz vége a büntetéslajstromnak, hiszen akkor is rendőri felügyelet alatt áll majd.

Az énekes a törvénnyel való összetűzést tekintve már nem „kispályás játékos”. Három évvel ezelőtt szintén kómás állapotban ráncigálták ki a Mercijéből, aminek száz órányi közmunka és két év járművezetéstől való eltiltás lett az ára. A sztár akkor is jókora galibát okozott, hiszen az észak-londoni Cricklewood negyedben, az út közepén megállt, és nem egyszer a forgalommal haladva, csigatempóban szlalomozott a sávok között.

George Michaelt az említett incidensért már börtönre ítélhették volna, azonban a törvényhozók vajszívének köszönhetően megúszta a súlyos büntetést. A jogszabályok szolgái döntésüket azzal indokolták, hogy a sztár őszinte megbánást tanúsított és egy csöppnyi kifogással sem védekezett bűnösségét illetően.

Hampstead kerület kizárólag szerencsétlenséget hoz George Michaelnek. Négy éve, egy fülledt nyári éjszakán Hampstead Heath közparkjában keresett vigaszt egy azonos nemű, alkalmi partner ölebében. A spontán szerelmi légyott nemcsak a párnak, hanem a brit bulvárlapnak, a News of the Worldnek is boldogságot tartogatott, hiszen az egyik paparazzi jóvoltából gazdagon illusztrált, képi tudósítást közölhettek. Ezek után az újságot vitték mint a cukrot.

Két éve, szintén ugyanebben a városnegyedben "crack" kokaint, valamint kannabiszféléket találtak nála, amit az egyik nyilvános illemhely wc-jében fogyasztott. A sztár bűnlajstromában ez még a piti vétkek közé sorolható. Az incidenst egy kis figyelmeztető ejnye-bejnyével megúszta, és ezek után könnyedén kisétálhatott a Hampstead Heath rendőrőrséről. Érdekes, hogy George mindent mázlista módon megúszik, holott kokain birtoklásáért akár hét év börtönt is a nyakába varrhattak volna.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását