2024. április 25. - Márk

Cicafiúk csupaszon és bambán

Elmúltak már azok azok a szép idők, amikor a tévében Magnum kivillanó mellkasszőrét csodálhatták a nők. Más szelek fújnak manapság: smink, borotvált mellkas és csupasz láb jellemzi az erősebbik nemet is.
2010. július 11. vasárnap 08:42 - Király Lilla
Javuló tendencia

Bihal Roland Mátyás, a No Thanx együttes énekese mesélt nekünk a kényszer-sminkelési szokásairól.

Sokszor látunk téged a képeken, klipekben kifestett szemmel. Mit használsz?

Általában szemceruzát szoktam használni, de csakis a fellépésen. Nem vagyok az a hétköznapokon is sminkben járó emberke. Ilyen melegben meg főleg nem, lefolyik az arcomról, és nagyon csúnyán néz ki...

Te szoktad sminkelni magadat?

Nem, mindig egy sminkes hölgy készíti, én nem értek hozzá.

Előfordult már, hogy megszóltak a kinézeted miatt?

Metroszexualitás
A metroszexuális kifejezést egy évtizede írták le először, amikor az Amerikában és Nyugat-Európában megjelenő férfimagazinok ábrázolta férfitípussal kezdtek foglalkozni. Metroszexuálisnak akkor azokat a fiatal és heteroszexuális pasikat nevezték, akik nagyvárosban élnek, pénzük és szabadidejük egy részét megjelenésükre fordítják. Azóta tőlünk nyugatabbra mindennapos lett ez a férfitípus. A Manager Magazin írása szerint kontinensünkön a 35 évesnél fiatalabb férfiak megközelítőleg 40 százaléka metroszexuális. Vagyis hajfestéket használ, szőrteleníti magát, szoláriumba jár, férfi- és női magazinokat olvas, divatos ruhákat visel, konditeremben edz, szakmájában sikeres.
(forrás: nol.hu)
Csak az első fotózás eredményét szólták meg a barátaim, amikor kikerült az albumborítónk. Mikor meglátták, azt mondták, eléggé Anti Fitness Club-osra sikerült a látványunk. És így a videóklipben ezt próbáltuk mellőzni, mert nem akarjuk, hogy velük azonosítsanak minket.

Tetszik a lányoknak a smink?

Biztos van egy réteg, akiknek ez bejön, de szerintem a lányok inkább a férfiasabb frontembereket preferálják. Mondjuk nagy divat lett most ez az emo stílus, amiben sokat sminkelnek. Ezt műfajt a No thanx utoljára velem is megpróbálta, de úgy döntöttünk, továbblépünk, és nem fogjuk nagyon tovább vinni ezt.

Mi lesz az új?

Külsőleg kicsit rock'n'rollosabb. A hajvasalást is szeretnénk kicsit elfelejteni.  Az öltözködésünk is változtatni akarunk. Farmernadrág mondjuk fekete polóval, napszemüveggel.

Örülsz neki, hogy nem kell ezt a sminkelős témát folytatni?

Nagyon örülök!

Az igazság magyar hangja: Kiszel Tünde, aki nem kifejezetten üdvözli az új divathullámot:


Mit gondolsz a magukat sminkelő, szőrtelenítő férfiakról?

Nem férfiasak, én csak nevetek rajtuk! A melegek és a chippendalefiúk csinálnak ilyet. Nekem a magas, jóképű, sármos férfiak tetszenek, akik meghagyják a gyantát és a festékeket a nőknek. A smink és szőrtelenítés szerintem nőknek való.

És ha valakinek szőrös a háta?

Hát ha nagyon olyan, érthető, hogy leszedik, de csak szolidan, mert aki már a mellkasát, lábát borotválja, az hülyeség.

Kandúrok a kozmetikusnál

Egy ismert férfikozmetika vezetője elmondta, hogy naponta öt és tizenöt között van vendégeik száma. A szépülni vágyó hímek leggyakrabban az arctisztítást, arcpakolásokat vesznek igénybe, de népszerű még a hátgyanta, valamint a manikűr is. Sokan szedetik a szemöldöküket, ráadásul egy visszatérő vendégük rendszeresen gyantáztatja a lábát!
Tehát az igény kifejezetten nagy, és nőttön nő.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2010. július 11. 09:32
Hülye buzik ezek mind! Olyanok, mint az SP!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását