2024. március 29. - Auguszta

Susan Boyle valószínűleg nem ír a szexről

Egy éve még alig ismerték, most viszont már életrajzi kötetének megjelentetésére készül Susan Boyle, az egyik brit tehetségkutató versenyben feltűnt skót énekesnő.
2010. április 21. szerda 06:39 - HírExtra
A 49 éves híresség memoárja várhatóan ősszel jelenik meg - közölte a Transworld kiadó. A kötetben az énekesnő, akit külseje miatt nemrég még szürke egérként emlegettek, a sztárrá válás nehézségektől sem mentes útjáról ír.

"Susan számára nem volt egyszerű megélni ezt a lenyűgöző változást. De mindig nyugalmat lelt a zenében, még akkor is, amikor a hírnév csapdái álltak előtte" - fogalmazott a kiadó közleményében.
Susan Boyle 2009-ben a Britain's Got Talent című televíziós tehetségkutató versenyben az I Dreamed A Dream című musicalbetéttel tűnt fel. Sikere egy csapásra híressé tette, milliós rajongótáborra tett szert. A hirtelen jött hírnév terhét azonban nem bírta el, idegösszeomlás miatt kórházban ápolták.

"Azt hiszem, tavaly nőttem fel igazán, most már nem félek annyira" - mondta az újabban csak SuBo néven emlegetett énekesnő, aki könyvében arra hívja fel a figyelmet, hogy nem a külső, hanem a belső értékek alapján kell ítélni.

"Az álmok valóra válhatnak, remélem, ezt a könyv is alátámasztja majd" - tette hozzá a The Woman I Was Born To Be (A nő, akinek születtem) címet viselő kötetről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását