2024. április 18. - Andrea, Ilma

Orbán elnökségi ülést tart az éjszaka

A Fidesz éjszaka elnökségi ülést tart - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke vasárnap este a TV2 Frizbi című műsorában.
2010. április 12. hétfő 00:25 - HírExtra
"Sok megbeszélnivalónk van, amit elkezdtünk, azt két hét múlva folytatni kell" - mondta.
Kérdésre válaszolva közölte: a belügy- és a pénzügyminiszter személyét is két hét múlva nevezi meg, továbbá azt is elmondta, hogy nem költözik át a miniszterelnöki rezidenciába.

Orbán Viktor beszélt arról is, hogy szeretne kettesben lenni a feleségével, valószínűleg borozni mennek "oda, ahova a választások éjszakáján menni szoktak". Hozzátette: van mit megbeszélniük feleségével, hiszen a kampány felemészti az embert, megviseli a kapcsolatokat.

A pártelnök elmondta azt is, hogy a választási eredmények fényében nem hívott fel senkit, egyedül a Mezőtúron élő nagymamáját, akinek születésnapja van.Szólt arról is, hogy Mesterházy Attila telefonon gratulált neki és azt mondta, keményen fog harcolni a következő két hétben.

A miniszterelnöki rezidenciába való költözésről Orbán Viktor annyit mondott, "maradok, ahol vagyok", nem én változtam meg, hanem a munkám változik meg".

Az első intézkedésekről azt mondta, először a következő választási fordulóra kell koncentrálni. A Fidesz első embere hozzátette: a választás lényege a tisztelet. Hozzátette: addig tilos úgy viselkedni, mintha megnyertük volna a választást.

"A következő két hétben a tisztelet hangján kell beszélni 70-60 nyitva maradt mandátum miatt néhány száz ezer választópolgárral" - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását