2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Belefulladt örömébe a BBC műsorvezetője

Holtan találták otthonában a brit közszolgálati csatorna egyik műsorvezetőjét. Kristian Digbyt önkielégítés közben érte a végzet.
2010. március 3. szerda 11:29 - HírExtra
 Holtan találták kelet-londoni otthonában a BBC népszerű és sármos műsorvezetőjét. A 32 éves Kristian Digby halálát a helyszínre kiérkező rendőrök megmagyarázhatatlannak minősítették, de az öngyilkosságot kizárták. A brit The Sun információi szerint a fiatal műsorvezető önkielégítés közben fulladt meg.

A férfit a helyszínen halottnak nyílvánították, a nyomozók még helyszínelnek- nyilatkozta szűkszavúan a londoni rendőrség egyik képviselője. Pontosabb információkkal a műsorvezető lakásához csődülő szomszédok se tudtak beszámolni a lapnak, azt azonban elmondták, hogy Kirsten halálával lakóközösségük mozgatórugóját veszítették el. "Lakószervezetet hozott létre, és úgy fogta össze az embereket, ahogy rajta kívül korábban senki sem. Fákat ültetett az utcában, feltakarított, mindenki a barátja akart lenni." -nyilatkozta egyikük az angol bulvárlapnak.

A műsorvezető menedzsere, Joe wander teljesen összetört a hír hallatán. Véleménye szerint egy nagyon szeretetreméltó, tehetséges műsorvezetőt veszített el a brit közszolgálati média, amely közleményben fejezte ki mély sajnálatát és részvétét Kristian Digby családjának.

A műsorvezető különös halála koránt sem ritka eset. Tavaly nyáron például David Carradine halálhíre járta be a világot. A Kill Bill egyik sztárját 73 évesen, egy thaiföldi hotel szobájának szekrényében érte a végzete.

A fojtogatásos önkielégítés a BDSM kultúra egyik népszerű gyakorlata a szexuáls élvezet fokozására. Az agy oxigénmegvonásával járó plusz kéj azonban veszélyes, ha túl jól sikerül ájuláshoz és fulladáshoz vezet. Kutatások szerint az Egyesült Államokban évente 250-1000 ember leli halálát hasonló módon, de a módszer Németországban és a skandináv országokban is egyre több emberéletet követel.
Forrás: Index/Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását