2024. április 23. - Béla

Plasztikázott nők versenye

Tizennyolcan jutottak be az első alkalommal megrendezett Miss Plastic Hungarynek, azaz plasztikázott nők versenyének döntőjébe, amelyet pénteken rendeznek meg Budapesten.
2009. október 5. hétfő 15:54 - HírExtra
A 19 és 38 év közötti döntősök egy hetet felkészítő táborban töltenek teljes elszigeteltségben, ahol a többi között színpadi mozgást gyakorolnak, jógáznak, kommunikációs tréningen, haj-, smink- és ruhapróbákon vesznek részt - közölte Bódis Réka, a rendezvény PR tanácsadója hétfőn az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a versenyre több százan regisztráltak, a zsűri a fotók és a műtéti leírások alapján 45 jelentkezőt juttatott be az elődöntőbe, s ezek közül választották ki azokat, akik a pénteki versenyen összemérhetik szépségüket.

Az esemény napján a Hajógyári-szigeten található Stúdió Klubban a versenyzők még többször elpróbálják a döntő mozzanatait, ugyanis három koreográfiát kell megtanulniuk, mivel háromféle ruhában jelennek majd meg a közönség és a zsűri előtt. A futurisztikus jövőképet mutató megmérettetés a szervezők szerint világszínvonalú fény- és hangtechnikát vonultat fel.

Bódis Réka elmondta, hogy bár a verseny feltétele a plasztikázottság volt, az önmagában nem volt elegendő a döntőbe jutáshoz. Olyan nőket kerestek, akik önmagukkal elégedettek, sugárzik róluk a külső és a belső harmónia, a szépség és a boldogság, talpraesettek, jól esik rájuk nézni. Akkor szép egy plasztikai sebész munkája, ha nem látható - hivatkozott a verseny szakmai igazgatója, Grigalek Gábor plasztikai sebész szavaira.

A versenyre azok a nők jelentkezhettek, akiknek Magyarországon állandó bejelentett lakhelyük van, 18. életévüket már betöltötték, s életük során helyi érzéstelenítésben, illetve altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson estek át.

A szervezők úgy vélik, hogy Magyarországon még mindig nem elfogadott a szépészeti plasztikai sebészet, a nagy többség előítélettel viseltetik a plasztikázottak iránt, noha a világ fejlettebb részein teljesen természetes beavatkozásként kezelik az ilyen műtéteket. Céljuk, hogy megmutassák: a plasztikai sebész beavatkozásával elérhetők a szép és ízléses női külsők olyan esetekben is, amikor azt a természet nem teszi lehetővé.

A Miss Plastic Hungary 2009 királynője a koronázáskor átveheti új lakásának kulcsát, s az első három helyezett plasztikai sebésze is díjazásban részesül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását