2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Clooney csak nevetett, mikor "melegségéről" faggatták

George Clooney a velencei filmfesztiválon igen tréfakedvelőnek mutatkozott. Türelemmel viselte, hogy három újságíró is vélt homoszexualitását firtatta, egy félmeztelen sajtómunkás megkérte a kezét; emellett elismerte, ahogy idősödik, egyre bolondosabb lesz.
2009. szeptember 9. szerda 21:14 - HírExtra
Legújabb filmje, a Kecskéket bámuló férfiak bemutatóját megelőző sajtótájékoztatón csíkos ingben, bekötött jobb kézzel jelent meg, és az első pillanattól kezdve viccelődött, miközben székének magasságát állítgatta vagy a fejhallgatójával játszadozott. Karjával kapcsolatban elmondta, egy kocsiajtóval törte össze.

"Szeretném azt mondani, hogy kosarazás közben sérültem meg, de nem így volt. Ahogy idősödöm, egyre bolondosabb leszek" - mondta.

Az egyik újságíró nemcsak megkérte a színész kezét, hanem levette az ingét és a nadrágját is, csak egy nyakkendő maradt rajta és az alsónadrágja, amelyen ez állt: "George, válassz engem". "Meleg vagyok, George, George, kérlek adj egy csókot!" - könyörgött a szerelmes újságíró, amire a színész így válaszolt: "Gyönyörű a nyakkendőd, és több, mint amire szükségünk van. Maradj ott, mindjárt jön érted a mentő!".

"Előadása" egybecsengett az olasz sajtó által a színész feltételezett homoszexualitásáról a napokban publikált pletykákkal. A fesztivál előestéjén Matt Damon egészen komolyra fogva a dolgot, "kiszivárogtatta" az olasz sajtónak, hogy Clooney rövidesen bejelenti házasságát "kis barátjával".

Egy riporter kerek-perec megkérdezte, hogy mikor jelent be igazi házasságot egy másik férfival, "tekintve, hogy volt már egy hímnemű élettársa, Max?" - ez célzás volt a sertésre, amely Clooney lakásában lakott 2006-ban bekövetkezett haláláig.

"Grant meg én ma akartuk bejelenteni az esküvőnket" - válaszolta a hollywoodi filmsztár viccesen, aztán mosolyogva, de kevésbé tréfásan hozzáfűzte: "olvasok ám a gondolataidban!".

A mulatságos hangvételű sajtótájékoztató már szinte hagyománnyá lett Velencében, ahol Clooney megjelenik, ott show lesz, amelynek legalább annyira főszereplői az újságírók, mint a színész.

Bár Clooney néhány pillanatra elvesztette a mosolyát, amikor Mauro Casciari, az újságíró a nyílt színen megkérte a kezét, de ennek ellenére adott autogramot, pózolt a fotósoknak, és a sajtótájékoztató végén kedvesen mosolygott az asztalához tóduló rengeteg újságíróra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását