2024. április 16. - Csongor

Versenyfutás a Jackson-porontyokért

Ki szerzi meg Michael Jackson árván maradt három gyermekének gyámfelügyeleti jogát? Ezt találgatja ma egész Los Angeles és a világsajtó. Jelentkezőből akad elég, s a rossz nyelvek szerint nem puszta gyerekszeretetről van szó a háttérben.
2009. július 21. kedd 09:40 - HírExtra
A három árván maradt Jackson-gyerek összesen 500 millió dollár értékű örökséggel bír, így nem csoda, hogy már többen is kivetették a hálójukat rájuk – írja a Blikk. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, a popkirály halála sem méltóságteljesebb, mint utolsó évei.

A pótszülői helyekre hárman is bejelentkeztek, s természetesen mindannyian meg vannak győződve róla, hogy a gyerekek (és a hozzájuk járó csekély 500 millió dollárocska) náluk lenne a legjobb helyen…

Vegyük elsőként a mindig is igazi fukar hírében álló Joe Jacksont, a sztár kegyetlenkedéseiről hírhedt édesapját, egyúttal a kicsik nagypapáját. Mint arról korábban már beszámoltunk, Joe bácsi azzal a tervvel állt elő, hogy a gyerekek (elsősorban a popkirály búcsúztatóján megszólaló Paris) népszerűségét kihasználva újabb szupersztárokat szabadítson a családra. Ez az ötlet azonban sem feleségének, se m pedig a gyerekek vér szerinti anyjának nem nyerte el a tetszését. (Emlékezetes, hogy a két asszony szövetségre lépett egymással az őrült terv megakadályozására.)

Aztán itt van az énekes bőrgyógyásza, dr. Arnold Klein, aki immár teljes bizonyossággal állítja, hogy ő a három csemete vér szerinti apja. Klein mára odáig jutott, hogy egyenesen azt vallja: ő adta a spermát a két idősebb gyermek, Prince Michael I. és Paris fogantatásához. A hírek szerint a bőrgyógyász nem vesztegeti az idejét: már be is adta a gyermek-elhelyezési keresetét a bíróságnak.

Hogy aztán valóban lesz-e keresnivalója, az egyelőre a jövő zenéje, ám borítékolható, hogy a Klein-féle akcióhoz a többi szülőaspiránsnak – például az örökbefogadási szándékát a napokban szintén bejelentő Janet Jacksonnak is lesz egy-két szava.

A legszebb a történetben az, hogy a gyerek akaratáról egyetlen szó sem esik, bár az azért világosan látszik, hogy sem a pénzsóvár Joe Jackson, sem pedig az emlékezőtehetségét Jacko halála után egyszeriben visszanyerő Klein-doki nem tűnik túl megnyugtató opciónak. A gyermekek szempontjából tehát még a botrányoktól mentes életvitelt folytató Janet Jackson „győzelme” tűnik a legszerencsésebb forgatókönyvnek.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását