2024. április 20. - Tivadar

Besokalltak! Fresh Andinak és Wikinek elege van - Videó!

Fresh Andi és Fresh Wiki nem akar többé érdektelen dolgokkal a bulvárlapokba kerülni. „Nem vagyunk díszbohócok” – mondják a lányok, de azért erről még nyilatkoztak. Videó!
2009. július 17. péntek 13:29 - HírExtra
"Kivontuk magunkat a forgalomból, az olyan cikkek kapcsán, aminek nincs hírértéke. Azért, hogy melyikünk mikor égett meg a napon, azt gondolom, hogy teljesen felesleges szerepelni az újságban, inkább írjanak arról, hogy van új dalunk, van új klipünk, hogy hány fellépésünk van, most már azt szeretnénk kérni az újságíróktól, hogy ezeket helyezzék előtérbe" – mondta felháborodottan a Tabu TV-nek Fresh Andi, a Fresh nevű lánybanda egyik fele.

Meg lehet őket érteni, bizony sok olyan celeb van, akik kifejezetten kínos dolgokkal kerülnek be a médiába. Andi szerint azonban a bulváros alja hírekre megvannak az emberek, akik azt szeretik, ha minden nap szerepelhetnek:

"Valljuk be őszintén, sok ember ciki dolgokkal szerepel a lapokban. Van, aki arról írat cikket, hogy milyen színű zoknit vesz fel reggel. Ez nem hír, ennek nincs hírértéke, épp ezért ezeket felesleges dolognak tartom" – magyarázta a szőke énekesnő.

A Fresh-csajok másik fele, a gyönyörű barna szépség, Wiki azt is elmondta, hogy szerinte ők már öregek bohócnak, de cirkuszigazgatónak még fiatalok. „Az ilyen díszbohócságra vannak megfelelő emberek, és mindig lesznek is, és ezzel nincs is probléma, csupán annyi a helyzet, hogy mi ezt a részét nem szeretjük ennek a nagy celebvilágnak".

Mit is lehet ehhez hozzátenni? Akkor tessék énekelni, lányok, mi meg majd jól meghallgatjuk. Vagy ha nem mi, hát majd a rajongók.
Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. július 17. 14:38
ha elegük van, akkor miért nem nyilatkoznak egyáltalán ennek a tabu tévének is?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását