2024. április 23. - Béla

Rekord! Egy hónapon át folyamatosan repülőkön utazott

Rekordot döntött egy amerikai férfi, aki egy hónapon át folyamatosan repülőgépeken utazott; Mark Malkoff egy 1993-as rekordot adott át a múltnak.
2009. július 8. szerda 06:41 - HírExtra
Malkoff június 1. és 30. között utazott a járatokon - számolt be a Guiness Rekordok egyik illetékese. A komikusként és filmesként ismert férfi rendszeresen küldött bejegyzéseket a Twitter, a Facebook és a MySpace közösségi oldalakra, illetve saját blogjában számolt be kalandjairól.

Mark Malkoff vicces videókat is feltöltött az oldalakra, többek közt tesztelte, hogy a repülőgépen mi mindenre alkalmas a toalett. A komikusnak egy hónapon át nélkülöznie kellett a zuhanyt, helyette babáknak való törlőkendővel tisztálkodott.

Utazása során a férfi naponta 5-12 járaton utazott, összesen több mint három tucat amerikai városban landolt, 100 ezer mérföldet tett meg. Első és utolsó útja a New York-i La Guardia reptérről Atlantába vezetett.

A The Colbert Riport című show korábbi munkatársa saját bevallása szerint azért vállalkozott az útra, hogy legyőzze a repüléstől való félelmét. "Azt hiszem, sikerült jócskán legyőzni" - mondta.

Malkoffnak nem ez volt az első nagyszabású kalandja, korábban az IKEA-ban élt egy hetet, és azzal is sikerült felhívnia magára a figyelmet, hogy 24 óra alatt 171 Starbucks kávézót sikerült felkeresnie Manhattanben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását