2024. április 19. - Emma

Öngyilkos akart lenni Jacko hasonmása

Michael Jackson orosz hasonmása meg akarta ölni magát, amikor értesült a popsztár haláláról, felvágta az ereit.
2009. június 30. kedd 06:36 - HírExtra
A moszkvai Pavel Talalajevet az orvosok szerencsésen megmentették a pénteken elkövetett öngyilkossági kísérlet után. "Minden mindegy, úgyis megölöm magam" - kiabálta Talalajev a mentősöknek.

Az egyik orvos szerint a fiatalembernek jót tenne, ha kisírná magát, és ha alaposan felöntene a garatra, hogy fölébe kerekedjen a stressznek.

"Ez nem pusztán veszteség, ez életem legszörnyűbb tragédiája, és nem akarok tovább élni. Nem tudom, minek mentettek meg az orvosok. Vele akarok lenni!" - mondta Pável a Life.ru című digitális újságnak.

Az orosz fiatalember kilencéves kora óta rajong Michael Jacksonért, ekkor mondták neki, hogy hasonlít az énekesre, és el is határozta, hogy utánozza a sztárt.

"Bezárkóztam a szobámba, feltettem a zenét és táncoltam. Egyszer az anyám megkért, mutassam meg neki, mit tanultam. Először szégyelltem, de aztán meggyőzött. Később Michael Jacksonnak öltözve felléptem iskolai ünnepségeken" - mondta Pavel.

1995-ben a fiú egy hasonmások színházához csatlakozott, és attól kezdve különböző tévéműsorokban, koncerteken és jótékonysági rendezvényeken, sőt reklámokban szerepelt.
Bálványának három koncertjén is jelen volt, és úgy emlékszik Jacksonra, mint szerény emberre, ugyanakkor a "színpad királyara".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását