2024. április 19. - Emma

Kepes András: "Etikátlan f.sz vagy!"

Kepes András fenyegetőzik! Nem gondoltuk volna róla, de igaz: egy nyilvános bírósági tárgyalás közben esett neki a Blikk fotósának. Mitől borult ki ennyire?
2009. június 18. csütörtök 14:06 - HírExtra
Kepes András a Geréb Ágnes (ő az otthon szülés egyik legelkötelezettebb híve ugyebár) és társai ellen indított per egyik tárgyalására ült be – szimpla érdeklődőként. A vége mégis az lett, hogy artikulálatlanul üvöltött a folyosón a Blikk szerencsétlen fotósával…

– Megütöm a fejedet, ha fotózol – kiabálta állítólag a fotósnak az eddig visszafogottságáról és úriemberségéről híres Kepes András.

A bulvárlap szerint Kepes a vádlottakkal szimpatizált, akik érthető módon nem járultak hozzá, hogy felismerhető kép jelenjen meg róluk a lapban.

– Etikátlan f.sz vagy, és holnaptól már nem fogsz a Blikknél dolgozni! Fogalmad sincs az újságíró szakmáról! – kiabált a tévés műsorvezető a fotóriporterrel.

Szomorú ez a történet. Mintha a feje tetejére állt volna az egész világ: az újságírók etikátlan f.szok, Kepes András pedig egy idegbeteg üvöltöző lett.

Mi pedig nem lepődünk meg ezen az egészen…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Isaura
2009. június 18. 20:41
Szerintem nagyon is úriember volt a Kepes, hogy csak ennyit mondot a sz..f...ú fotósnak. Ma már semmi sem szent. Menjenek a jó k...a anyjukba. Ez nem újságirás. Ez mocsok és ők tették azzá az ilyen b..i újságirók és fotósok.
Isaura
2009. június 18. 20:39
Szerintem nagyon is úriember volt a Kepes, hogy csak ennyit mondot a sz..f...ú fotósnak. Ma már semmi sem szent. Menjenek a jó k...a anyjukba. Ez nem újságirás. Ez mocsok és ők tették azzá, az ilyen b..i újságirók és fotósok.
ferooo1
2009. június 18. 18:23
még annyit örüljön kepes hogy nem vágták szájon szerencsétlen fonyadék alárugtam volna hogy össze...magát menjen melozni a kutya nem fogja fenyképezni
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását