2024. április 18. - Andrea, Ilma

Morvai: Magyarország a magyaroké

A Jobbik Magyarországért Mozgalom igazságosabb, emberközpontúbb Európát és Magyarországot akar - mondta Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti (EP) választási jelöltlistájának vezetője vasárnap.
2009. május 24. vasárnap 19:13 - HírExtra
A Jobbik programja két alapértékre épül, az egyik annak elérése, hogy Magyarország a magyaroké, míg a másik fontos cél az emberközpontú döntéshozatal kikényszerítése a jelenlegi, mindenekelőtti profithajhászással szemben - hangsúlyozta a politikus.

Hozzátette: a EP-választási kampányban a párt elsősorban a gazdákat, a vállalkozókat és a munkavállalókat "szólítja meg", nekik üzen, hogy milyen intézkedések elérésével igyekszik javítani helyzetükön, ha tagja lesz az Európai Parlamentnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Steve22
2009. május 26. 08:47
fujj Morvai Krisztina leg undoritó patkány ő helyébe elásnám magam!!! fujjj Jobbik!
laszlos
2009. május 24. 20:37
Én őszintén Morvai Krisztinára szavaztam volna, de... a fidesz ep.képviselőjelöltje azt hangoztatta, hogy a jobboldalt az oroszok pénzelik.
Ezekután csak azt gondolom, hogy a fidesz elhatárololódik a jobboldaltól, ezáltal megosztódnak a szavazatok. Az a veszély nem áll fennt, hogy a baloldal győzzön!
ferooo1
2009. május 24. 20:10
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását