2024. április 25. - Márk

Elképesztő! Sebeők celeb vagy idióta?

Sebeők János köztudottan egy hobbiceleb. Hogy mi szükség van erre, ne tőlünk kérdezzék. Nemrég például úgy döntött, hogy megbénítja a közlekedést.
2009. május 5. kedd 17:59 - HírExtra
A felfordulást még hétvégén, szombat délután okozta a ragyogó(an elmeháborodott) filozófus (legalábbis annak mondja magát). Az újpalotai Fóti úton állt neki ugyanis megünnepelni azt, hogy kerek húsz évvel ezelőtt hajtotta végre méltán híres párducketreces akcióját. Csak tudnánk, hogy miért nem maradt akkor az állatkertben…

Sebeők János ugyanis még ma is el tudja érni, hogy rá figyeljenek (meg persze, hogy anyázzák). A szombat délutáni forgalomban ugyanis nekiállt geohumuszt osztani az autósoknak, amivel az édesvíz fontosságára akarta felhívni a figyelmet.

– Ma van a huszadik évfordulója annak, hogy bezárkóztam a Fővárosi Állatkert egyik párducketrecébe, hogy tiltakozzam az ökoholokauszt ellen – mondta a Napi Ásznak az ilyen nemes, normális célokért is normálatlanul kiálló Sebeők. – Ma az édesvíz fontosságára akartam felhívni a figyelmet, úgy hogy geohumuszt (a talajjavító lényege, hogy csökkenti a víz elszivárgását, így a föld víztartó képessége növekszik, a növény pedig több tápanyaghoz jut – a szerk.) osztogattam az autósoknak – tette hozzá az idétlen filozófusutánzat.

Persze csak addig tartott az akciója, amíg kíváncsiak voltak rá az emberek. Tényleg, miért kíváncsiak még mindig az emberek az ilyen hobbicelebekre?
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását