2024. április 20. - Tivadar

Titok! Nem árulja el még párjának sem a baba nemét a szupermodell!

Már tudja Heidi Klum, hogy kislányt, vagy kisfiút vár, de nem akarja senkinek sem elárulni, míg kedvesének, Sealnek sem. Hogy miért is ez a nagy titkolózás?
2009. május 1. péntek 09:59 - Kővári Adrienn
Pár hete kiderült, hogy a szépséges szupermodell Heidi Klum ismét babát vár párjától, az énekes Sealtől. Nagy a boldogság kettőjük között, hiszen már három gyermekkel büszkélkedhet a család, s hamarosan megérkezik a negyedik is.

Vajon egy kisfiúval, vagy kislánnyal fog gyarapodni Heidi családja? Még nem lehet tudni, ugyanis Heidi nem szeretné elárulni, ráadásul még Sealnek se.

Bár az is igaz, hogy az énekes nem akarja tudni, ugyanis meglepetésnek szeretné gyermekének nemét. Nagyon izgatott lehet, ugyanis neki eddig két kisfia van, Heidi kislányának nem ő a vérszerinti apja. Biztosan szeretne egy olyan kislányt is, aki teljes mértékben az ő génjeit is örökli.

- Nem mondtam még el a férjemnek, de nem is fogom, mert nem szeretné tudni. Így sajnos senkinek sem árulhatom el, mert az emberek szeretnek pletykálni. – nyilatkozta a harmincöt éves szupermodell, Heidi.

Kedves gesztus tőle, hogy titokban tartja a baba nemét kedvese kívánsága miatt, már csak az a kérdés, hogy menni fog-e ez neki hónapokon keresztül. Főleg akkor, amikor elmennek babaruhát vásárolni, és felmerül a nagy kérdés, hogy rózsaszín legyen vagy kék?

Viszont az is kiderült, hogy Seal egyenesen hét gyermeket szeretne, szám szerint még hármat. Heidi erre csak annyit mondott, hogy ezt majd még meg kell beszélnie a férjével, mert szerinte a négy gyermek tökéletes létszám, s nem szeretne nagyobb családot.
Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását