2024. április 25. - Márk

Sztárrománc! Csányi Sándor összejött a Barátok Közt sztárjával!

Juga Veronikát összeszedte Csányi Sándor. Hogy mi történt a színfalak mögött, az Olvasó fantáziájára bízzuk, mindenesetre a szemtanúk mindenféle szexis dologról számoltak be.
2009. április 21. kedd 10:59 - HírExtra
Juga Veronika celeb, ha valaki őt nem ismeri, akkor az azt jelenti, hogy komoly művelődési, kulturális hendikeppel rendelkezik a társadalom egyéb tagjaihoz képest. A HírExtra segít: Juga Veronika valami sorozatsztár.

Csányi Sándort viszont valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, őt még azok is ismerik, akik egyébként a hagyományosan pocsék magyar filmeket kerülik, mint disznó a jeget.

No, már önmagában Juga Veronika kilétének felfedése is megér egy kultúrcikket, azonban van itt tovább is történet: jelesül a két ember összejött, legalábbis erről ír a Blikk címre hallgató kultúrlap. Naponta a világon sok millióan jönnek össze, de hát lássuk be, hogy Juga Veronikából csak egy van. És képzeljék el: együtt mentek haza. Hogy aztán otthon mi történt, azt nem tudjuk, de árgus szemekkel figyeljük, s alig várjuk, hogy leírhassuk.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását