2024. április 16. - Csongor

Mellet villantott a szexi szurkoló – videóval!

Hogy miért érdemes hokimeccsre járni? Például ezért! Az NHL egyik szexi szurkolója csapata meccsének kellős közepén mutatta meg gyönyörű melleit.
2009. március 27. péntek 16:59 - HírExtra
A floridai hokiszurkolók köztudottan a hevesebb vérmérsékletű fanok közé tartoznak az NHL-ben, a Panthers szemérmetlen szurkolója azonban így is meglepett mindenkit magánakciójával.

Ilyen ugyanis még nem történt az NHL majd' egy évszázados történetében: a korong helyett néhány pillanatig két formás labda játszotta a főszerepet a Florida jégcsarnokában.

A fantasztikus idomokkal megáldott lány mérkőzés közben gondolta úgy: neki mindenképpen meg kell mutatni a melleit. Pechjére (szerencsére) azonban volt ott valaki, aki lélekjelenlétét megtartva vieóra tudta rögzíteni a nem mindennapi esetet.

Íme a szexi videó a dögös lány akciójáról, kizárólag tizennyolc éven felülieknek!


Hockey Game Boobs - Click here for more amazing videos

Sajnos azonban a plexi túloldalán nem értékelték túlzottan a játékosok a rögtönzött sztriptíz showt (vagy túlontúl is transzba estek a látványtól?), és igen súlyos, 3-0-s vereségbe szaladtak bele a vendég Washington Capitalstól
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását