2024. április 20. - Tivadar

Megmutatjuk! Ezeken a melleken vitázik a világ – képekkel!

Sarah Blewden lenyűgöző teremtés. Mellesleg bokszolónő. Csakhogy most kiderült, a vébé után az olimpián sem indulhat szilikon melle miatt. Hol itt az igazság?!
2009. március 16. hétfő 16:59 - HírExtra
A gyönyörű angol ökölvívólány, Sarah Blewden hiába tréningezik heti tizenöt órát. Az amatőr bokszolólány kálváriája néhány hete kezdődött, amikor is az illetékes orvosi kar bejelentette: szilikonnal tuningolt keblei miatt nem indulhat a világbajnokságon. Sarah akkor még abban reménykedett, hogy „eltiltása” csak a vébére szól, s elindulhat majd szülővárosa, London 2012-es olimpiáján.

A meseszép Sarahnak azonban csalódnia kellett. Az angol bokszszövetség illetékesei ugyanis attól tartanak, hogy egy rosszul irányzott ütéstől is elmozdulhatnak az implantátumok. Amíg tehát a szilikon benn van a testében nem is álmodhat az olimpiáról.

Az ütős képekkel is operáló kisasszony természetesen a végletekig elkeseredett a hírtől – elvégre ha nem bokszolhat muszáj lesz neki modellként keresnie a kenyerét. Szegény!

Sarah azonban nem nyugszik bele a hihetetlen eltiltásba, azt tervezi, hogy fellebbez. Pont ezért orvostól orvosig jár, hogy összeszedje a lehető legtöbb szakvéleményt.

Egyes hírek szerint már néhány doki meg is erősítette az igazát, miszerint nem kell féltenie a melleit a sérüléstől.

A kérdés csak az, hogy sikerül-e neki három év alatt bebizonyítania…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását